SCORE

SCORE

EVALUAREA RISCULUI CARDIOVASCULAR

EVALUAREA RISCULUI CARDIOVASCULAR

Estimează riscul de a dezvoltă o boală coronariană în următorii 10 ani.

SĂ ÎNCEPEM

0$

Mulțumim! Te vom contacta curând!


Te aşteptăm la Spitalul Monza pentru screening cardiac!

Riscul tău de a dezvolta o boală coronariană, în următorii 10 ani, este situat în intervalul 2-4%. Te aşteptăm la spitalul Monza pentru screening cardiac!

Este necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Esti pe drumul cel bun!

Eşti pe drumul cel bun! Ai un risc de maximum 1% de a dezvolta o boală coronariană, în următorii 10 ani. Te aşteptăm la Spitalul Monza pentru un control de rutină!

Este necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Ai mulți factori de risc!

Ai mulţi factori de risc! Ne facem griji pentru tine. Riscul tău de a dezvolta o boală coronariană, în următorii 10 ani, este de până la 47%.
Te aşteptăm la Spitalul Monza pentru o evaluare completă!

Este necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Sunteți bărbat sau femeie?

Este necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Sunteți fumătoare?

Este necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Vârsta


Este necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Informații medicaleEste necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Ai mulți factori de risc!

Ai multi factori de risc. Ne facem griji pentru tine!
Te asteptam in clinica noastra pentru o evaluare completa!

Este necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Esti pe drumul cel bun!

Esti pe drumul cel bun. Hai sa ne vedem in clinica!

Este necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Te aşteptăm la Spitalul Monza pentru screening cardiac!

Riscul tău de a dezvolta o boală coronariană, în următorii 10 ani,
este situat în intervalul 2-4%. Te aşteptăm la Spitalul Monza pentru screening cardiac!

Este necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Sunteți fumător

Este necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Vârsta


Este necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Analize medicaleEste necesar sa alegi o valoare pentru a continua

Pasul urmator

Programează o consultație
Summary

Descriere Informații Cantitate Valoarea riscului
Reducere:
Total :

Limitarea raspunderii administratorului site-ului www.spitalulmonza.ro

Acest site web are ca scop facilitarea accesului pacientilor Centrului Medical Policlinico di Monza la informatiile referitoare la serviciile oferite si la termenii lor de utilizare. Scopul nostru este de a asigura date complete si actualizate pe site-ul web. Informatiile prezentate pe site nu reprezinta sfaturi, recomandari medicale, consiliere in domeniul medical sau in oricare alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata numai in scop informativ. In cazul in care aveti nevoie de astfel de sfaturi si recomandari, va incurajam sa apelati la un specialist competent din cadrul centrului medical prin efectuarea unei programari.

In mod expres, utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere Centrului Medical Policlinico di Monza pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru cazuri de forta majora, Centrul Medical Policlinico di Monza si/sau operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai, este/sunt exonerate/i total de orice raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Centrului Medical Policlinico di Monza, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure Centrul Medical Policlinico di Monza si/sau pe operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului www.spitalulmonza.ro.

Centrul Medical Policlinico di Monza. isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment orice conexiune sau program afiliat. Centrului Medical Policlinico di Monza nu garanteaza un acces neintrerupt sau lipsit de probleme la acest site web.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Centrul Medical Policlinico di Monza nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor site-uri.

 

Abonarea utilizatorilor la newslwettere si alerte

Utilizatorii site-ului www.spitalulmonza.ro au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta.

Fata de faptul ca accesul la serviciile si informatiile oferite prin intermediul site-ului, in special cele referitoare la rezultatele analizelor efectuate de catre pacienti, se poate realiza si prin intremediul unui cont activ, asadar pe baza unui nume si a unei parole, recomandam utilizatorilor ca  aceste elemente sa nu fie dezvaluite unor terte persoane, chiar daca acestea afirma ca va contacteaza din partea Centrului Medical Policlinico di Monza.

De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel sporit de securitate, la sfarsitul vizitei pe site-ul www.spitalulmonza.ro recomandam inchiderea fereastrei browser-ului in care s-a lucrat.

 

Protectia datelor cu caracter personal

Centrul Medical Policlinico di Monza este inregistrat in calitate de operator pentru prelucrarea de date cu caracter personal in Registrul de evidenta ANSPDCP al prelucrarilor de date sub numarul [*], conform Legii nr. 677/2001.

Centrul Medical Policlinico di Monza prelucreaza date cu caracter personal ale persoanelor fizice conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Centrul Medical Policlinico di Monza respecta drepturile pe care Legea nr. 677/2001 le confera persoanei fizice vizate, respectiv:

  1. dreptul de informare: dreptul de a fi informat cu privire la identitatea operatorului, scopul in care se face prelucrarea datelor, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de lege pentru persoana vizata si conditiile in care pot fi exercitate;
  2. dreptul de acces la datele cu caracter personal: dreptul de a obtine la cerere si in mod gratuit, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de catre Centrul Medical Policlinico di Monza.
  3. dreptul de interventie: dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.
  4. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: dreptul de a cere si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta persoanei vizate, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte.
  5. dreptul de a se adresa justitiei: dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau justitiei, pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea nr. 677/2001, care au fost incalcate.

Drepturile de acces, interventie si de opozitie vor putea fi exercitate de catre persoana fizica vizata adresand o cerere scrisa, datata si semnata catre Centrul Medical Policlinico di Monza, in care se vor mentiona datele personale (inclusiv un numar de telefon) si datele asupra carora se solicita accesul, interventia, motivul justificat si modul de acces, interventie sau datele asupra carora se solicita opozitia si motivul intemeiat si legitim legat de situatia particulara a persoanei. Oricarei cereri i se va atasa o copie xerox, lizibila a actului de identitate al solicitantului.

Prin completarea formularului de contact va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de catre Centrul Medical Policlinico di Monza. Centrul Medical Policlinico di Monza va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

Centrului Medical Policlinico di Monza va prelucra datele personale cu urmatoarele scopuri: (i) furnizarea de servicii medicale; (ii) educatie si cultura; (iii) protectie si asistenta sociala, (iv) cercetare stiintifica, si (v) marketing si publicitate. Persoanele vizate sunt: (i) pacienti / potentiali pacienti ai Centrului Medical Policlinico di Monza, (ii) debitori, (iii) membrii familiei pacientilor, (iv) farmacisti, (v) cadre didactice, (vi) studenti precum si (vii) persoanele de contact desemnate de catre pacienti

Datele personale prelucrate pot fi dezvaluite urmatorilor destinatari: (i) persoanei vizate (ii) reprezentantilor legali ai persoanei vizate (iii)  operatorilor de date (iv) partenerilor contractuali ai Centrului Medical Policlinico di Monza; (v) alte companii din acelasi grup cu Centrul Medical Policlinico di Monza (vi) autoritatilor publice (vii) instiutii de invatamant si educatie; (vii) societatilor de asigurare si reasigurare; (viii) organizatii profesionale; (ix) asociatii si fundatii; (x) mass-media.

Datele personale pot fi dezvaluite unor terte parti, procesatoare de date personale, care se afla in strainatate, respective in oricare dintre tarile aflate in cadrul Uniunii Europene. De asemenea, anumite date personale pot fi dezvaluite in scopul raportarii actionarilor/conducerii Centrul Medical Policlinico di Monza care se afla in Italia.

Centrul Medical Policlinico di Monza asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate in conformitate cu acordul exprimat de persoana fizica vizata si conform prevederilor legale. Accesul la informatiile tratate drept confidentiale va fi limitat la acele persoane, care prin natura activitatii desfasurate, este necesar sa ia cunostinta de aceste informatii in scopul ducerii la indeplinire a scopului, raporturilor juridice nascute in relatie cu Centrul Medical Policlinico di Monza. Aceste persoane sunt tinute sa respecte caracterul confidential al acestor informatii, asumandu-si la randul lor obligatia de a asigura si pastra confidentialitatea acestor date si informatii si de a le prelucra in conformitate cu cerintele legale.

 

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului prevazute de Termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si conditiile va fi solutionat pe cale amiabila de catre parti. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.


Vreau consultație

Open Form